Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Hummer naturell som forrett
Personer  4  |  Tilberedningstid  20 minutter  |  Vanskelighetsgrad  Middels

 

 Dette trenger du
200 g krabbekjøtt
 

Dette trenger du
2 hummer ?350 - 400 g
majones
1 -2 sitroner
noen salatblad
ristet loff og smør

 

Text Box: Dette trenger du
2 hummer ?350 - 400 g
majones
1 -2 sitroner
noen salatblad
ristet loff og smør 
 


 

 

 

Slik gjør du
Anrett 1/2 hummer p?hver tallerken med et salatblad og litt majones, en skive ristet loff, smør og et par sitronbåter.

Oppdeling av hummer:

Ta tak inntil klofeste og vri klørne av. Del hummeren langsetter p?ryggsiden med en skarp kniv, start ved hodet og skjær bakover. Deretter snur du hummeren og deler hodet p?langs.


Ta bort paven(magesekken) foran i hodet. Knekk hvert ledd p? klørne s?det blir lettere ?f?ut innholdet. En hummergaffel er velegnet til ?ta ut kjøttet med.

 

                                       (kilde: eksportutvalget for fisk)