Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Kamskjell og Rekesnadder
Personer  4  |  Tilberedningstid  30 minutter  |  Vanskelighetsgrad  Middels
 

 Text Box: Dette trenger du
4 kamskjell
200g rensede reker
Saus
4 ss olivnolje
1 ss hvitvinseddik
8 knuste korianderfr?#13;
4 tomater
1 ss kjørvel
1 ss persille
1 ss estragon 
 



                                                                                            

 

 

 

 

Slik gjør du
Skjær ut kamskjellkjøttet og fjern den lille muskelen.
Skjær kamskjellkjøttet i tykke skiver og behold rognen hel.
Stek kamskjell og rogn lett p?pannen noen sekunder p?hver side.

Saus:
Dypp tomatene i kokende vann i noen sekunder.
Legg de videre over i kaldt vann til avkjøling.
Fjern tomatskallet, ta ut innmaten av tomaten og skjær tomatkjøttet i terninger.
Bland tomatterningene med de øvrige ingrediensene til sausen.
Bland reker og kamskjell forsiktig sammen og fordel sausen over.


Tips
Vask de underste skjellhalvdelene, tørk dem og server retten i disse.

(kilde: eksportutvalget for fisk)