Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Krabbe naturell
Personer  4  |  Tilberedningstid     |  Vanskelighetsgrad  Enkelt
Dette trenger du
4 stk krabbe
2 sitroner
majones
eddik
pepper
loff og smør

 
Slik gjør du
Dersom du kjøper levende krabbe s?koker du den som anvist under Tips. Krabben kan serveres som den er, men vi gjør det litt lettere for gjestene om vi renser litt før servering. Vi fjerner paven og gjellene og knekker klørne med en nøtteknekker.

Legg krabbehuset tilbake i skallet s?krabben ser hel ut før du serverer den. Noe av sjarmen med krabbelag er jo nettopp at gjestene m?jobbe litt for ?finne maten.


Server krabbe naturell med loff, smør og majones. Sitronbåter p? fatet og eddik og pepper p?bordet. Som variasjon i tilbehøret kan du servere chilisaus til.


Tips
Chili saus.
Rør sammen: 1dl 20% rømme, 1/2 dl majones, 1/2 dl chilisaus, 1 ss sitronsaft, 1/2 ts sennep, 1/2 ts worcestersaus og smak eventuelt til med litt sukker.                                (kilde: eksportutvalget for fisk)