Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Krabbemousse
Personer  4  |  Tilberedningstid  30 minutter + 3 timer  |  Vanskelighetsgrad  Enkelt
Dette trenger du
1 pose lys buljonggele
2 dl kokende vann
revet skall og saft av en sitron
1 ss finhakket frisk estragon
300 g renset grovhakket krabbekjøtt
2 dl lettrømme

 
Slik gjør du
Rør buljongpulveret godt ut i kokende vann. Tilsett sitronskall og saft og avkjøl blandingen til den er kald men ikke stiv. Rør estragon, krabbekjøtt og rømme i buljonggeleen. Fordel massen i en stor eller fire sm?former. Pensle formene tynt med olje først. Dunk formene mot benken for ?unng?luftblærer. Sett formene i kjøleskapet til moussen stivner (minst 3 timer).

Hvelv moussen p?fat eller porsjonstallerken. Serveres med brød.                                              (kilde: eksportutvalget)