Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Krabberagu med kylling  
Personer  2  |  Tilberedningstid  30 minutter  |  Vanskelighetsgrad  Middels
Dette trenger du
renset kjøtt av 4-6 krabbeklør
2 kyllingfileter 2 ss smør
1 finhakket hvitløksbåt
1 ts revet frisk ingefær
1/4 frisk rød finhakket chillipepper
1 dl vann
1 dl tørr hvitvin
1 ts fiskefond eller 1 fiskebuljongterning
1,5 dl kremfløte
1-2 ts maisennajevner
salt og hvit pepper

 
Slik gjør du
Del klokjøttet i store biter og skjær kyllingfiletene i strimler.
Smelt smøret og stek hvitløk, ingefær og chilli et par minutter. Det skal ikke bli brunt.
Skru varmen litt opp og brun kylligkjøttet. Ta det av varmen.
Kok vann, hvitvin, fløte og fiskefond inn til det halve. Dryss p?maisennajevner og kok opp.
Hell sausen over kyllingen og la det småsurre litt til det er gjennomkokt.
Tilsett krabbekjøttet og gi raguen et raskt oppkok. Smak til med salt og pepper.

Serveres med ris og salat eller kokte grønnsaker. (kilde:eksportutvalget for fisk)