Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

Krabbesalat
Personer  4  |  Tilberedningstid  20 minutter  |  Vanskelighetsgrad  Enkelt
Dette trenger du
kjøtt av 1-2 krabber eller hermetisk krabbekjøtt, ca 350 g
1 liten boks sjampinjong i skiver eller tilsvarende frisk sjampinjong, ca 50 g
1 liten boks asparges i biter, ca 50 g
1 liten boks ananas i biter, ca 100 g
3 tomater
1 rød paprika
1 salathode
dressing:
3 ss Normannaost
saft av 1/2 sitron
6 ss rømme
3 ss ananassaft
salt og pepper

Slik gjør du
Dressing:
Rør ut normannaosten med sitron og ananassaft. Tilsett rømme og smak til med krydder og eventuelt litt sukker.


Legg noen salatblad i en skål. Legg s?lagvis finsnittet salat, ananas, sjampinjong, asparges og krabbekjøtt.


Tøm sausen over og pynt med tomatbåter og paprikaringer. Server med brød eller loff.