Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Krabbe med avokadopure og tomater
Personer  4  |  Tilberedningstid  30 minutter  |  Vanskelighetsgrad  Middels
Dette trenger du
250 g renset krabbekjøtt
2 ts olivenolje
2 ts friskpresset limesaft
salt og pepper

Avokadopur?

2 avokadoer
saft av 1 lime
salt og pepper
2-3 dråper tabascosaus

Tomater:

4 store tomater
1 ss olivenolje
2sjarlottløk                                                       1 hvitløksbåt
1 liten rød chillipepper
salt og pepper
hakket koriander

Slik gjør du
Rør krabbekjøttet sammen med olje, limesaft, salt og pepper. Mos avokadokjøttet med limesaft og smak til med salt, pepper og tabasco. Dekk mosen tett med plast og sett den i kjøleskapet.

Fl?tomatene og fjern kjernene. Skjær dem i sm?terninger. Finhakk løk og hvitløk. Ta ut frøene i chilien og del den i sm? biter, fres den med løk og hvitløk til løken er myk. Bland inn tomat og koriander og smak til med salt og pepper.


Lag en ring av tomatene p?porsjonstallerkener med krabbe over og avokadopur?p?toppen. Press det lett sammen. Legg litt tomat rundt anretningen. Serveres som forrett med brød til.
(kilde: eksportutvalget for fisk)