Kongshaug Krabbe Hestøya, 6570 Smøla

Tlf 71 54 37 75        Faks 71 54 17 37

 

canada goose | canada goose jacka | parajumpers | canada goose jacka
Kongekrabbe med mango salat
Personer  4  |  Tilberedningstid  20 min  |  Vanskelighetsgrad  Middels
Dette trenger du
200 g krabbekjøtt
1 hardkokt egg
1 stilk stangselleri
1 ss hakket gressløk
Text Box: Dette trenger du
4 ?6 klør av kongekrabbe 
1 - 2 modne mango
sitronsaft
salatblader, endive, ruccola, raddicho
Vinaigrette dressing:
4 ss hasselnøttolje
1 ss vineddik
?ss balsamicoeddik
salt og pepper 
 
salat, isberg eller friss?br>

Dressing:

6 ss rømme
2 ss tomatketchup
2 ts sukker

 

Text Box: Slik gjør du
Skrell mangoen og ta ut kjernene. Del den i tynne skiver og drypp over sitronsaft.
Knekk klørne og ta ut kjøttet. Skjær kjøttet i skiver. Legg en blanding av revet salat p?tallerken. Legg krabbekjøtt og mangoskiver vekselsvis midt p?tallerken. Drypp vinaigrettedressing over. 

Tips
Bytt ut klør av kongekrabbe med kjøtt fra 1 - 2 hummer.
(kilde: eksportutvalget for fisk)